Min verden

Verden har været i min bevidsthed lige så længe, jeg kan huske. Den har været min drøm og mit mål, og i 2009 – med en journalistuddannelse i baglommen – var der ikke længere nogen stopklods. I stedet for at vente på den næste ferie eller rejse ud for tre måneder blot for at komme hjem og arbejde videre, bestemte jeg mig for at gøre verden til min karrierevej.

Det er der nu gået flere år med. I den tid har jeg besøgt de to poler, alle syv kontinenter og lidt over 100 lande. Jeg har hørt utrolige beretninger, oplevet glæde og sorg, set nogle af verdens vidundere og følt jordens mangfoldighed. Dog er der stadig utroligt meget at opleve, og det er de kommende rejseoplevelser – samt billeder og fortællinger fra tidligere ture – denne blog skal være platform for.

Jeg håber, I vil med en tur ud i verden – sammen med mig og Cosmo Journalism. Jeg ser frem til jeres kompagniskab på turen og til at byde jer velkommen til min verden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s