Foredrag

Ved at skrive for så forskellige medier som Kristeligt Dagblad, Samvirke, Amnesty, RASK, Hus Forbi, Berlingske Rejsemagasin, JP Explorer, Hund & Hund, Spedalsk.dk og Udvikling kom jeg vidt omkring – både geografisk og menneskeligt. Det er fortællinger om historierne bag billederne – ofte de, der aldrig når nyhedsstrømmen – jeg går i dybden med i foredragene:

Øjenvidne til en flygtningekrise
I et år har jeg fulgt flygtningekrisen tæt, besøgt Grækenland fem gange og rejst med flygtningene op langs Balkan Ruten. Det er mødet med flygtninge, lokale og frivillige på de græske øer og langs ruten, jeg i løbet af dette foredrag vil fortælle om, og der vil blive vist billeder fra møderne og rejserne.

Varighed ca. halvanden time

De to poler – og lidt af det ind imellem
Igennem mit virke som freelancejournalist har jeg fået muligheden for at sætte fod på begge poler og alle kontinenterne ind imellem. Miljø og mennesker, kultur og konflikter samt samfund og skæbner fylder meget, og det fortæller jeg om ved at vise nogle af de billeder, jeg har taget – ofte i verdens fjerneste afkroge.

Varighed ca. halvanden time

Tro i verden
Religion og tro fylder meget hos individer som samfund og kan være årsag til konflikter og krige. Jeg har en bachelor i religion og arbejder som freelancejournalist for bl.a. Kristeligt Dagblad. Derfor har mange af de historier, jeg rejser ud for at skrive, fokus på troens plads i mennesket og religionernes plads i samfundene.

Varighed ca. halvanden time

Menneskene i nyhedsstrømmen
Ofte møder vi kun de helt almindelige mennesker – dem, der er som os – som kilder igennem et citat eller to på TV, i radioen eller i artikler. I dette foredrag vil jeg gå i dybden med personerne og de samfund, jeg møder i forbindelse med mit arbejde – om de kommer fra Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten eller Mellemamerika.

Varighed ca. halvanden time

Alle foredrag koster 3500 kroner + moms og transport

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s